Beweging

Klaar voor de start?

Naast evenwichtige voeding is ook voldoende beweging een belangrijk middel voor een fitte en gezonde levensstijl. Ook hierbij kan ik je met raad en advies bijstaan en motiveren.

We bekijken welke sport het meest geschikt zou zijn en vooral waar je zelf plezier en motivatie uit haalt. Er wordt steeds naar een doel toe gewerkt, waaruit je zelf kan kiezen en over welke tijdsspanne je dit doel wil bereiken. Ik ben vooral de motivator in dit verhaal en kan je advies geven over de soorten sporten, de duur van het sporten,...Ik maak van voeding & beweging één verhaal waardoor ze beiden goed op elkaar zijn afgestemd. Wil je iemand die samen met jou gaat bewegen of wens je zeer specifieke trainingsschema's dan kan je terecht bij een personal trainer. Ik werk hiervoor samen met enkele collega's waarnaar ik je kan doorverwijzen.

Elk voedingsschema wordt aangevuld met bewegingsadvies. Het is dan ook het meest efficiënt als deze twee domeinen op elkaar worden afgesteld. Bij een beginnende sporter wordt de opbouw overlopen naar een goede basisconditie. Iemand die reeds meerdere jaren actief bezig is, krijgt advies over welke voedingsmiddelen er best bij een actieve levensstijl horen. Een competitieve sporter krijgt verschillende voedingsschema's mee voor in rustige trainingsperioden, opbouwperioden en intensieve wedstrijdperioden. 

Tip: start direct met een actieve levensstijl en kom te voet of per fiets naar de consultatie of parkeer je auto wat verder.

Afspraak maken

Webdesign by