Eetproblemen

Eetproblemen

Durf, kies, leef en ga ervoor...

Voor sommigen is eten een dagdagelijkse gewoonte waar niet bij stil gestaan wordt. Voor anderen is dit niet zo evident. Ben jij iemand die de controle aan het verliezen is over zijn/haar eigen eetgedrag? Weet je niet meer hoeveel je juist van iets moet eten? Ben je een vaste eetstructuur kwijt? Eet je te weinig en kan je uw gewicht niet houden? Of eet je net op bepaalde momenten van de dag te veel? Compenseer je deze met overmatig sporten of andere hulpmiddelen? Sturen je emoties wat je eet op een dag? Komen je sociale contacten in het gedrang door je eetgedrag? 

Je bent zeker niet de enige, maar kom erover praten. Samen proberen we een oplossing te zoeken voor jouw probleem. Een individuele aanpak in vertrouwen moet ervoor zorgen dat we kunnen achterhalen wat er fout gaat met jouw relatie met eten.

Hanna begeleidt ook specifiek sporters met een eetprobleem en is als klinisch psycholoog (en diƫtiste) actief verbonden aan de groepspraktijk het Nieuw Eetverbond te Gent waar er een uitgebreid netwerk is van hulpverleners om multidisciplinair aan de slag te gaan.

 

nieuw_eetverbond_single_medium.png

Eetproblemen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x